Tromsø - Drømmenes paris

Vi dro til Trømsø, rett før COVID-19 restriksjonene startet. Turen har blitt til en 9 minutters lang film, med musikk laget av Sunniva Lindgaard aka Sassy 009! Silja Sundsfjord var vår lokale guide, og vi fikk oppleve hvor kul by Tromsø er å kjøre snowboard i. En bakkete by med masse snø, hvor det aldri slutter å snø. Vi kunne sette på oss brettet utenfor døren, kjører snowboard i sentrum. Nordens Paris, en tur som var som en drøm, drømmenes Paradis, rett og slett Drømmenes Paris ;) .

hjerteskygge

INTENSE MINI SHRED

Vår første streetfilm handler ikke om å lage den sykeste snowboardfilmen, med de drøyeste triksene, men om hvor fint vi syns det er å gå ut å kjøre snowboard med vennene våre. På misson for å finne et morsomt streetspot, der vi kan gjøre noen morsomme triks. Filmen handler nok mer om snowboardkulturen vår enn idretten snowboard.

Det å lage en street-snowboardfilm med bare jenter var en drøm som gikk i oppfyllelse for oss.

hjerteskygge

Intervju med brettforbundet

les mer

Edit fra tryvann

Maria Hilde - Frida Brunvoll - Alva Knudsen - Aina Haugen and Benedikte Eide

Folgefonna 2017

Vi blomstret på FONNA sommeren 2017. Frida Steinbakk, Frida Brunvoll, Maria Hilde, Dina Treland, Stine Tønnessen, Sally Jacobson, Sunniva Lindgaard, Aina Haugen, Christina Kolbu, Hrund Hansdóttir, Alva Knudsen, Gabriella Gundersen and Silja Sundsfjord