Om oss

Sensesse er en gjeng som ønsker å inkludere flere jenter i brettmiljøet.

Vi forsøker å inkludere flere jenter i brettkultur ved å lage filmer og eventer som er laget av og for jenter. På eventene ønsker vi at jenter skal føle at de er trygge og at de hører hjemme. Vi vil at de som komme etter oss inn i brettkulturen skal føle at de passer mer inn enn det vi følte da vi startet.

Snowboard og skateboard er for oss aktivitet og kultur som gir selvtillit, noe alle, men spesielt jenter trenger i dette samfunnet. Selvtillit til å ta risker og å være deg selv. Et triks kan lære deg at hvis du bare prøver lenge nok på noe, så får du det til tilslutt, uansett hvor umulig du tenkte det skulle være. Du må bare finne dine små steg på veien til målet.

Vi syntes at synlighet er viktig, og endelig kan kvinner selv eksponere et videre spekter av kvinnelige skate og snowboard-stereotypier, gjennom sosiale medier. Inkludering av et videre spekter av kjønn og seksualitet i brettkulturen gjør kulturen og samfunnet ett lettere sted for alle å kunne finne trygghet i å være seg selv. Det syntes vi er viktig.

hjerteskygge

Info

  • mail: maria_hilde@me.com

  • tlf: 47075178

  • Følg oss:

  • instagramfacebook