Sint Railjam 2020

Snowboard railjam med kun jenter! Takk for støtte fra brettforbundet og Norsk Tipping.

railjam
railjam

Skateleker i
Oslo skatehall

Skatekonkurranse i Jenteskaten:

Hver mandag fra 17.00 til 20.00 er det skating kun for jenter i Oslo Skatehall. Siden oppstart har mandagene gått fra nesten tom hall til en full hall. En av mandagene i november prøvde vi å gjøre litt ekstra stas på vår kjære jenteskate. Det var raskeste jente rundt hallen, best trick, utfordringer på banken og game of skate. Det var rekordoppmøte på jenteskaten den mandagen.

hjerteskygge

Kommende eventer:

14-16.Februar Sint railjam weekend

Tidligere eventer:

18.nov.2019 Skatekonkurranse i Oslo Skatehall

24.mars.2019 Sint railjam i Oslo Vinterpark

Sint railjam

Vinteren 2019 arrangerte Sensesse sint railjam i Oslo vinterpark kun for jenter.

Ved noen snowboardarrangementer blir mange av jentene sittende på sidelinjen fordi de tenker nivået er for høyt, fordi de ikke føler seg gode nok eller føler at de passer inn. Ofte er jenter i et mindretall når de deltar på rail jams, slik var det ikke på «sint» rail jam.

Set-upet på sint railjam var bygget av oss jentene selv, med hjelp av oslo vinterpark. Det var elementer for alle nivåer og med tanke på å kunne lære seg nye triks og elementer på en trygg måte. Sensesses egen dj Benny B byttet mellom å filme eventet og å være dj, på anlegg lånt av Snowboardforbundet.

Det møtte opp rundt 30 jenter på brett og ski, som rippa og koste seg hele dagen. Det var jenter og damer i alle aldere, og nivåer, noen prøvde boksen for første gang, mens noen lærte nye triks på railsa. Vi ønsker at alle premeiene var faktisk noe som passet til vinneren, og med tanke på bærekraft.

Film fra evenentet:

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av SENSESSE (@sensesse__)

railjam